Terug in Nederland
Door: marikeabrahamse
Blijf op de hoogte en volg Marike
02 Augustus 2011 | Nederland, Middelburg
Het was een geweldige tijd in Istanbul en ik zal het nooit meer vergeten. Ik heb nu vrienden over heel de wereld en ik hoop deze vriendschappen in stand te houden.
Hopelijk kan ik volgend jaar mee naar Mexico (het volgende Youth Forum) als coach.
Ik heb zoveel geleerd, niet alleen over debateren maar ook over culturen. Iedereen die deze kans krijgt, raad ik aan om zeker te gaan!
02 Augustus 2011 - 20:45
Marja:
Welkom Thuis, onze zeeuwse wereldvrouwe! Slaap lekker bij (weer in je eigen bedje) en neem de tijd om deze indrukwekkende ervaringsvolle reis te laten landen en te integreren (over verschillende culturen c.q. cultuurshocken gesproken). Nu nog vakantie....
Veel liefs en tot gauw ergens... -
09 Augustus 2011 - 10:50
Karen En Jaap:
We hebben met veel belangstelling en bewondering je reisverslagen gelezen. Wat een belevenissen, wat een kansen en mogelijke springplanken tot...... Tja, tot wat, wat gaat het leven je allemaal nog voor moois brengen? Nu maar eerst het volgende "project": je kamer klaar maken in Rotterdam, ook weer een leuke uitdaging. Lieve groetjes en heel veel suc6 met alles.